HTML

World Cup Accommodation

Muntari VB naplója

Sulley "Ali" Muntari vagyok, a Milan és Ghána játékosa. Imádok szaladni, labdázni és gnúra vadászni. A VB alatt (ismét) naplót írok. BOOYAH!

Rajongj értem!

Otthoni időjárás

Nem értem, hogy mit írtok

  • madbalee: Valaki tudja miert jatszott felig letolt gyatyaval az Sulley a nemet meccs utoilso 15 perceben?? (2014.06.24. 15:14) Dolgozott bennünk a vodkaszóda
  • madbalee: Első milanos meccsén gólt lőtt:) (2012.02.19. 20:46) Ébenfekete álomtizenegy
  • Vaader: "Boer Bar" ez hatalmas! :D:D:D (2010.07.03. 13:52) BOOYA!!!
  • barbredi: Ez nekem eddig le se esett, hogy a néger gyerekek vágyálma a rabszolgaság, óriási! (2010.06.29. 15:46) Playboy interjú
  • csoko20: Azért mert néger, még nem kell lenézni! :) (2010.06.29. 15:32) Eboue tud koreaiul

Törzsfőnökök blogjai

MMS-t kaptam Adrianotól

2010.06.05. 07:30 Muntari

Brrrrrrrrr, Rajevac mester a hollandok elleni vereség után még a melegvizet is elzáratta, basszus. Úgy fáztam a zuhany alatt, hogy még a legendás bambuszomat is alig láttam a lábaim között, úgy elbújt a hideg vízben. A mellbimbóm persze állt, mint az orrszarvú  szarva, át is ütötte a garbómat. (Amúgy a zuhanyzót a mai napig nem tudom hogyan kell használni, mindig valamelyik csapattársamat kérem meg, hogy állítsa be a vizet. Ez most egyszerű volt.)

Érdekes, még nem láttam egyetlen népet sem, akik annyira szeretnek futkározni és rohanni, mint mi, ghánaiak. De ezek a hollandok... A meccs után persze nálunk síri volt a hangulat, a Mester tiszta ideg volt, Mensah fejének rúgott egy kukát, látnátok  hogy mekkora pukli nőtt a dinnye fejére. Én is csak annak tudtam örülni, hogy vihettem a labdákat a buszunk felé. Emellett a másik jó dolog az volt, hogy a Mester visszaadta a mobiltelefonokat, amiket a meccs előtt 2 nappal azért gyűjtött be, mert már mindenki a pornó avikra verte a bránert, meg fészbúkozott.  Azért a szexvideók valahol érthetőek, hiszen olyan régóta vagyunk összezárva az edzőtáborban, hogy már alapból mindenkinek félárbócon áll. Talán ez lehet a vereség egyik oka, nem tudom. No, meg az, hogy látom a társaim szemén is, hogy ők sem értik, mit mutogat a Mester a mágnestáblán. (Megint nem tudtam, melyik színű a mi csapatunk, na mindegy.)

Szóval fekszem az emeletes ágyon, picsamód nyom ez a priccs, elalvás előtt  még nézegetem a visszakapott telómat. Találjátok ki, az új menedzserem hangüzenete mellett ki írt nekem? Na, ki? Régi jó cimborám, Adriano! Az Interből való távozása óta nem tudom, merre csatangol ez a bitang a nagyvilágban, de már nagyon látnám a strucctojás fejét. Küldött nekem egy MMS-t, háhá!

 

Helló Maki! Veszett durva itt a parti! Milyen a piros lámpás negyed? Kafa, mi? Kitolom az arcom én is Dél-Afrikába, majd valami őrületben benne lennék, ha nincs másnap meccsed! Akár lekúrhatnánk pár szűk észak-koreai spinét is, muhhá. Na, üdv: Adri.

Hehe, igazi hülye ez az Adripapa. És asztamindenit, micsoda flinta, mi?! Lehet éppen vadászott, nem tudom, mindenesetre végre boldognak tűnik. Mindig mondta, hogy nem szeret már focizni, inkább csak úgy kompromisszumok nélkül dörtizne az éjszakában. Sokat meséltem neki a szavannáról, meg a nagy gnúvadászatról, sőt még egy igazi gnúpörköltöt is igértem neki. Majd összerántom a gang-et, még talán José bácsi is eljön. Mindenesetre örülök, hogy végre Adripapa is megtalálta a vadászat szépségét. 

Na, brunzolok egyet és tipli aludni (Mensah már horkol, hogy száradna rá egy teveköpet). Előtte azért van itt még egy érdekes dolog, amit nem nagyon tudok hova tenni. Mikor visszajöttem a szobába, a párnámon találtam pár vörös hajszálat. Nem értem. Utána meg a zuhanyzóban is, de azt már nevezzük vörhenyporcicának, akkora volt. Rejtélyes. Hohó, itt egy dugi spangli Amszterdamból, ezt még elpattintom.


Szólj hozzá!

Címkék: edzőtábor edzőmeccs

A bejegyzés trackback címe:

https://muntari.blog.hu/api/trackback/id/tr82047988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása