Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

World Cup Accommodation

Muntari VB naplója

Sulley "Ali" Muntari vagyok, a Milan és Ghána játékosa. Imádok szaladni, labdázni és gnúra vadászni. A VB alatt (ismét) naplót írok. BOOYAH!

Rajongj értem!

Otthoni időjárás

Nem értem, hogy mit írtok

  • madbalee: Valaki tudja miert jatszott felig letolt gyatyaval az Sulley a nemet meccs utoilso 15 perceben?? (2014.06.24. 15:14) Dolgozott bennünk a vodkaszóda
  • madbalee: Első milanos meccsén gólt lőtt:) (2012.02.19. 20:46) Ébenfekete álomtizenegy
  • Vaader: "Boer Bar" ez hatalmas! :D:D:D (2010.07.03. 13:52) BOOYA!!!
  • barbredi: Ez nekem eddig le se esett, hogy a néger gyerekek vágyálma a rabszolgaság, óriási! (2010.06.29. 15:46) Playboy interjú
  • csoko20: Azért mert néger, még nem kell lenézni! :) (2010.06.29. 15:32) Eboue tud koreaiul

Törzsfőnökök blogjai

Dolgozott bennünk a vodkaszóda

2014.06.22. 10:38 Muntari

ess.jpgMicsoda este volt a tegnapi! Nameg a tegnapelőtti - legalábbis amire emlékszem belőle... A legfontosabb, hogy a német fehérkenyerek ellen bebizonyítottuk a világnak, hogy a fekete kontinens első számú csapata vagyunk. Míg mi örömmel vadásztuk le a germánokat a fortaleza-i arénában, a kameruni csapat már most megkapta a kormány üzenetét, miszerint nincs több prémium, nincs ellátás és repülő, lehet majd úszkálni hazafelé. Köztudott, hogy mi négerek mennyire jó úszók vagyunk, szóval nem áldás most kameruninak lenni.

Ami minket illet, a jenkik elleni fiaskó után kitaláltuk a főkolomposokkal (Essien, Gyan, Ayew), hogy búfelejtésként farkasszemet nézünk végre a brazil éjszakával és nem mi fogunk először kacsintani. Napok óta cipőben és alaposan beparfümözve aludtunk, de Appiah törzsfőnök minden este a mi hotelszobánk előtt cirkált, nem tudtunk kiszökni a kantinig sem. Érti azért az Öreg a csíziót, állítólag nagy kristályos volt ő is játékoskorában. Kitartóan kellett várakoznunk, amíg lankadt a törzsfőnök figyelme, de így legalább volt időnk részletes bulitérképet készítenünk. Nyilván nem a Lonely Planet-et vettem elő, hanem nagy cimbim, Adriano ajánlásait követtem a piázós helyeket illetően, aki a lelkemre kötötte, hogy ki ne hagyjuk a Favela nevű helyi romkocsmát, ami a brazil ében közösség törzshelye. Mindenképpen helyi punettát kell leakasztanunk, ez volt a jelszó! Adri papa már korábban mesélt nekem a felhozatalról, meg arról is, hogy ezekben a kávészínű bulátákban a fehérek kardja csak harangozik, szóval jó esélyünk van rá, hogy méretes kéjdárdánkkal meglepjük majd a hölgyikéket. "Minden helyen egy vékony vodkaszóda és megyünk tovább!" - adta ki a parancsot Essien.

Fortaleza-ban sétálgatva az első meglepetés az volt, hogy milyen sok a helyi néger, legtöbbjük viszont olyan vékony, mint az üregi nyest. Mi afrikai harcedzett bikák lenézzük az olyan szurikátaszerű vékonynégereket mint például Ramires, persze lehet, a kávéültetvények ezt a speciális izomzatot követelték meg. A nagy bámészkodás közepette rosszul kezdődött az este, mert egy Neymar-kinézetű kiskópé az egyik buszmegállóban megfenyegetett egy roszdás bökővel, és rövid úton meglovasította az aranygyűrűmet, meg a pólómra hetykén kidobott nyakláncomat. Persze csapattársaim mindeközben a mufflonokat hesszelték az utcán és nem a kis füstösképűt, aki 10 másodperc alatt illant el egy robogó hátsó ülésére pattanva. Elkeseredésemben nem volt jobb ötletem, mint az, hogy a fizetős szakasz előtt menjünk el a német feleségek szálláshelyére és mutatkozzunk be rendesen az asszonykáknak. Persze előtte igyunk néhány "utolsó előttit", meg kényszerítőzve fogyasszuk el a 2 literes vodkaszóda bekeverteket. A német csajszikák főhadiszálása előtt Ayew mesteri ötlete volt, hogy dobáljuk meg kavicsokkal az ablakokat, hátha beengednek a néger testben és verejtékben fürdőzni vágyó asszonykák. Sajnos sokra ezzel nem jutottunk, viszont mivel elképesztően dolgozott bennünk a gnúpöri, Boyéval bosszúból a hotel női wc-jébe ürítettük fekete énünk kevésbé becses részét, majd fekáliával a falra mázoltuk, hogy "Özilné volt".

Essien megunta a dolgok lassú folyását és kitalálta, hogy ideje kristályoznunk. Egy utcai árustól intéztünk valami okosságot és bevallom, innentől azért van képszakadás. A következő emlékfoszlány, hogy egy sarki lebujban újabb kör vodkaszóda és 5 helyi művésznő társaságában artikulálatlanul makog a díszes társaság, engem meg egy bozótos fejű német szurkoló ölelget és azt ígérgeti, hogy az estéért cserébe mindenképp kijön szurkolni a meccsemre. Mikor másnap felébredtem, elképesztően viszketett mindenem, főleg a dárdám helyén és tövében éreztem soknak a pirospöttyös - újra visszatérő - társaságát. A szokásosnál is erősebb kipárolgásból persze azonnal levette Appiah mester, hogy a fél csapat az éjszakában tivornyázott a fontos meccs előtt. Nem mondta ki, de én láttam rajta, hogy kicsit azért örült, hisz ő is tudja, hogy másnaposan zizegve azért könnyebben szaladnak a lábak, bátrabban dobban a fekete szív.

A meccsen nem is lehetett ránk panasz, nagyon élveztem a futkározást, érezhetően dolgozott bennünk a vodkaszóda és láthatóan ősi hormonokat is felszabadított az érzés, hogy ki volt végre csavarva a buzogány. Appiahtól extra feladatot is kaptam: azt kérte tőlem a mester, hogy tüzeljek nyugodtan, mint egy betintázott orvvadász, hátha egyszer végre a pályán is elsülök. A németek jóvágású parancsnoka azonban kiszúrta, hogy kulcsszerepem van a törzsemben, és folyamatosan pöckölgette rám az orrából kibányászott fikagömböket.

muntari_germany.jpgMuszáj volt visszavágnunk, ezért a szünetben mi is egy csínyhez folyamodtunk, és szépen beleürítettük kékeresünk fáradt gázolaját a németek isostar palackjába. Mivel nem vagyunk mi állatok, hogy langyos frissítőt szolgáljunk fel sporttársainknak, az orvosunk gondosan lehűtötte a palackokat és a 70. perc tájékán visszacsempészte azokat a német kispadhoz. A kifáradt fritzek lefetyelték is a nedűt, mint az oázisra lelt tevecsorda. Legnagyobb meglepetésemre a tegnapi éjszakából ismerős arc is feltűnt a pályán! A németek gólja után odafutott hozzám, és a fülembe súgta, hogy köszöni a tegnap estét, és szívesen megvigasztalja összetört ében lelkem a meccs után. Akkor még nem tudhatta, hogy amíg kitart vérünkben az alkohol, kíméletlenül kergetni fogjuk honfitársait, és ha Gyanék nem négerkedik el a helyzeteinket, nekik lett volna szükségük vígaszra. Örülök a végeredménynek, mert a mester szerint maradt esélyünk, hogy még sokat játszhassunk, bár engem állítólag nem engednek majd a pálya közelébe a következő meccsen, mert két szép megmozdulásom alapján erőnyerő vagyok és nem kell játszanom. Azért csak jó lenne a jövő héten is szaladgálni egy kiadósat!

Sulley! Nálunk teljesen felborult a négerarány. Ha gondolod, Martins Indi igazolásával tolhatnád nálunk FEKETÉN. Hívj, ha érdekel és leboltoljuk! Patrick

Küldő:
Kluivert (Blackberry)
+432 655 767 342


1 komment

Címkék: szex buli meccs vereség

A bejegyzés trackback címe:

https://muntari.blog.hu/api/trackback/id/tr16397107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2014.06.24. 15:14:37

Valaki tudja miert jatszott felig letolt gyatyaval az Sulley a nemet meccs utoilso 15 perceben??
süti beállítások módosítása