HTML

World Cup Accommodation

Muntari VB naplója

Sulley "Ali" Muntari vagyok, a Milan és Ghána játékosa. Imádok szaladni, labdázni és gnúra vadászni. A VB alatt (ismét) naplót írok. BOOYAH!

Rajongj értem!

Otthoni időjárás

Nem értem, hogy mit írtok

  • madbalee: Valaki tudja miert jatszott felig letolt gyatyaval az Sulley a nemet meccs utoilso 15 perceben?? (2014.06.24. 15:14) Dolgozott bennünk a vodkaszóda
  • madbalee: Első milanos meccsén gólt lőtt:) (2012.02.19. 20:46) Ébenfekete álomtizenegy
  • Vaader: "Boer Bar" ez hatalmas! :D:D:D (2010.07.03. 13:52) BOOYA!!!
  • barbredi: Ez nekem eddig le se esett, hogy a néger gyerekek vágyálma a rabszolgaság, óriási! (2010.06.29. 15:46) Playboy interjú
  • csoko20: Azért mert néger, még nem kell lenézni! :) (2010.06.29. 15:32) Eboue tud koreaiul

Törzsfőnökök blogjai

Győzelem ölelés nélkül

2010.06.15. 09:43 Muntari

GYŐŐŐZTÜNK! Elcsaptuk a szerbeket 1:0-ra, háhá, hiába járt az arcuk olyan furcsán, meg fenyegettek minket mindenféle vállról indítható rakétával a folyosón, szépen elkentük a szájukat. Az öltözőben felhőtlen volt az öröm, táncoltunk, artikulálatlanul makogtunk, csak egyet nem értettünk a csapattársaimmal: Rajevac mester miért nem engedte, hogy megöleljük? Mi, ghánaiak nagyon szeretünk ölelkezni és szeretetet osztani, most pedig, hogy csapattársaim mintanégerek voltak, vártak volna egy visszaölelést a mogorva Mestertől. Mindegy, őt így szeretjük, ha duzzog, ha nem. Kicsit a fateromra emlékeztet, ő is igazi törzsfőnök jellem volt.

Mondjuk a meccs előtt én kicsit se szerettem a Mestert... Hiába mondtam, neki, hogy ne parázzon semmilyen átoktól, bízzon a szülőfalum sámánjainak több száz kilométerre mormolt imáiban, a lábamban lévő vérrög már csak annyira létezik, mint egy bicebóca antilop az oroszlánsereg közepén. De a Mestert nem hatották meg a könyörgő szavak. Annyit mondott, hogy én most padozó néger leszek és szépen figyeljem a játékot, valami csak rámragad belőle. Azt is mondta, hogy Annan kezd a helyemen, ő lesz most a kirakatnéger. Morgan Freeman (aki egyébként a kis Ani nagybátyja) a napokban meg is jelent az edzőtáborunkban és csak annyit hallottam, hogy cifra dolgokkal fenyegetőzik a Balkánon, ha a kis Ani nem játszik a nyitómeccsünkön. Eleve mi lehet cifrább egy gnúpörkölttől való fosásnál? Meg, hát, azt hittem ez a Freeman-figura egy színész, a Ponyvaregényben is nagyot hozott. Lehet ő is szerb.

Kicsit hervadt azért a szám, olyan szívesen játszottam és szaladtam volna, ráadásul a jó öreg bambuszt is szívesen megmutatnám már a doppingellenőröknek, hadd facsarják száradásig, ha úgy jobban tetszik nekik, váháh. De ez az egész VB olyan fura eddig. Azt hittem, sokkal több szabadfoglalkozás lesz, de semmi. Uncsi. Minden nap edzés, meg videózunk, de semmi film, vagy pornó, nehogy azt higyjétek... Azt sem értem, minek nézzük más csapatok meccseit rendületlenül, miközben egyfolytában kuruttyol Rajevac mester. A mostani meccsünk után külön lejátszotta nekem a szerb srác kezezését és megkérdezte tőlem: "Na, Sulley, mit nem szabad? Mi volt a baj a felvételen?" Nem értettem, mit akar ezzel az egésszel mondani.

Hiányzik az ital (és már ezek a partidrogok is), hiányoznak a barátaim, mennék az éjszakába Adripapával, meg az idióta Baloval észak-koreai puncikra vadászni. A fülembe ültették a bogarat. Állítólag szűkebbek, mint egy maszületett kisgnú és vonyítanak, mint a kismalacok. Nekem meg mi jutott? A tükör előtt páváskodó, flitteres Mensah... Na, őt ölelje meg az, akinek vuvuzela szorul az ánuszába. VALAKI SZABADÍTSON KI INNEN!!!


1 komment

Címkék: győzelem vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://muntari.blog.hu/api/trackback/id/tr182082299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véé 2010.06.15. 10:46:33

Az lehet hogy a dezsőmail emiatt nem frissül?
süti beállítások módosítása