HTML

World Cup Accommodation

Muntari VB naplója

Sulley "Ali" Muntari vagyok, a Milan és Ghána játékosa. Imádok szaladni, labdázni és gnúra vadászni. A VB alatt (ismét) naplót írok. BOOYAH!

Rajongj értem!

Otthoni időjárás

Nem értem, hogy mit írtok

  • madbalee: Valaki tudja miert jatszott felig letolt gyatyaval az Sulley a nemet meccs utoilso 15 perceben?? (2014.06.24. 15:14) Dolgozott bennünk a vodkaszóda
  • madbalee: Első milanos meccsén gólt lőtt:) (2012.02.19. 20:46) Ébenfekete álomtizenegy
  • Vaader: "Boer Bar" ez hatalmas! :D:D:D (2010.07.03. 13:52) BOOYA!!!
  • barbredi: Ez nekem eddig le se esett, hogy a néger gyerekek vágyálma a rabszolgaság, óriási! (2010.06.29. 15:46) Playboy interjú
  • csoko20: Azért mert néger, még nem kell lenézni! :) (2010.06.29. 15:32) Eboue tud koreaiul

Törzsfőnökök blogjai

USA ellen kezdődik a tánc

2014.06.16. 11:30 Muntari

801761761_464442.jpgVasárnap délután megérkeztünk a focibajnokság helyszínére, ahol elsőként az USA csapatával labdázunk majd. Igazi ünnepre készülünk, és remélem, hogy a törzsfőnök pályára enged, mert a lefújás után mindenképp el szeretném kérni Obama mezét. Nagyon ki vagyok éhezve, hiszen lassan egy hete nem vadászhattam már ellenfélre, amikor is Miamiban egy edzőmeccsen lesimáztuk Dél-Koreát. Jordan Ayew a padról beszállva úgy hintette a gólokat, mint az UNICEF a segélycsomagokat a kis falumra. A csapat meg is jutalmazta a gólvadászt, és mivel köztudott volt, hogy Jordan még fehérszűz, fizettünk egy elefántcsont-színű orosz hölgynek, hogy lenyalja a sarat a bambuszáról. Szóval végülis elment ez az edzőtáborozás, de most már szeretném, ha zabolázatlanul és igazi tétre menően nyargalászhatnék.

Natalban szuper szállodában lakunk, ahol a kifejezett kérésünkre feltöltötték a padlót homokkal, hogy mezítláb is el tudjunk sétálni a kantinig. (Én továbbra is rettegek a homoki viperáktól, úgyhogy itt is stoplisban járkálok.) Azt is külön kellett jeleznünk, hogy nem nagyon van hely, ahova üríthetnénk, de percek alatt kiszedték a porcelán kutakat a csúszós falú szobákból és behelyeztek egy-egy cserjét. Kicsit még bepárologjuk a lakosztályokat, és tényleg teljesen otthonos lesz a hangulat. Ezúttal is Mensah a lakótársam, akinél rákérdeztem, hogy idén is tervezi-e, hogy nőnek öltözik. Ártatlan érdeklődésemre irtózatos haragra gerjedt, és egy nőstényoroszlán hevületével rám támadva üvöltötte, hogy vegyem már észre, ő nem John, hanem JONATHAN Mensah, és egyébként is halkítsam már le azt a szart, amit folyton nyomatok a youtube-ról. (Eszméletlenül rákaptam mostanában egy bizonyos Mr. Busta zenéjére. Meccsre menet is ezt a férfiállatot fogom hallgatni a buszon, hogy igazi harci lázba kerüljek.) Mensah-val azóta szerencsére rendeződött a viszonyunk: barátságunk jeleként kölcsönösen feketére festettük egymás lábkörmeit és üres pillanatainkban együtt követjük a VB-t. Már az első néhány napon is szemet szúrt néhány dolog:

  • A brazilok eléggé hurkák, nem is értem, hogy jutottak ki.
  • A spanyolok produkcióját látva vinnyogva kacagtunk és a földön fekve hemperegtünk.martins-indi-akkoord-met-schikkingsvoorstel-van-drie-duels.jpg Érthetetlen bohóc banda, akik annyira nem értik a modern foci lényegét, hogy képesek voltak Brazíliából fehér játékost igazolni. A hollandok szépen el is kenték a szájukat, és mostantól teljesen megérdemelten világbajnokok. A győzelem kulcsa szerintem Martins Indi játéka volt, akit nem lehetett összezavarni a spanyolok rata-tatájával, hisz meg se próbálta olvasni azt. A másik dolog, ami ezen a meccsen feltűnt, hogy piszkosul jól áll Kluivertnek a fehér ing! Mitagadás, Van Gaal mellett szépen kikupálódott, és már tollat is adnak neki, pedig az nem gyakori látvány néger ember kezében. Büszke vagyok rád Patrick!
  • Az ausztrálok ne várjanak túl sokat ettől a tornától, ha egyetlen aboriginal és/vagy tasmán ördög sincs a csapatukban.
  • Ezek a kameruniak szégyent hoznak a fekete kontinensre! Már azt sem értettem, hogy miért képes valaki pénzt kérni azért, hogy labdázhasson a VB-n, de a mexikóiak elleni teljesítményük után végképp lenézem őket. A két számmal nagyobb nadrágjuk kombinálva a két számmal kisebb, vadászattól edzett testükre tapadó pólójukkal még kifejezetten csinos. Az is teljesen rendben van, hogy imádják a zsugát és próbálnak kifejezetten öncélúan, minél kevesebbet gondolkodva játszani. Azt viszont nem tudom elfogadni, ha egy néger lusta a pályán és nem tud rendesen megkergetni egy csapat drogdíler indiánt.
  • Üdítő színfolt volt, hogy milyen elevenen szaladgált a britek afrikai támadósora. A bal szélen a vörhenyes játékosuk már rég ivószünetért könyörgött, pedig szellőléptű ében testvéreim még csak akkor lendültek bele. Állítólag sokat segített az akklimatizációjukban az is, hogy lehetőségük volt ingyen dolgozni a manaus-i stadion építésén. Az angolok helyében mindenesetre én biztos bevállalnám a háromnégeres támadójátékot a következő meccsen! Az olaszok viszont nagyon felelőtlenek voltak, hogy egyetlen négerrel álltak ki a dzsungel közepén; legközelebb könnyen megüthetik a bokájukat!
  • A francia csapat nagyon szimpatikus, hisz engednek fehéreket is rohangálni a pályán, és ennek ellenére eredményesek. Nagy kár, hogy nincs himnuszuk... Ha lesz egy kis időm, mindenképp megkeresem Afrika térképén, hogy hol is van pontosan ez a franciaföld.

Ma viszont már rajtunk a sor, és azért bevallom, egy kicsit izgulok a nyitó ütközetünk előtt. Még szerencse, hogy sikerült pár szót váltanom Balotellivel, aki megnyugtatott, hogy ő is így volt ezzel, de aztán az első szabadrúgásnál felszívta a spori által odafújt fehér vonalat, és onnantól habkönnyűnek érezte magát. (Ezt a tuti tippet majd én is alkalmazom, mert azt azért megígérhetem, hogy lesz szabadrúgás bőven...) Appiah törzsfőnök szavai is sokat segítenek ebben a stresszes időben. Ismét megerősítette, hogy nem nagyon lesz taktika és felhívta rá a figyelmünket, hogy mivel 2010-ben odahaza, Afrikában 2:1-re nyertünk az amerikaiak ellen, most egy döntetlen is elég a továbbjutásunkhoz. Szurkoljatok nekem drága rajongóim!!!

Sulley, drága muzulmán testvérünk! Ne feledd, hogy ezek a hitetlenek milyen véres kézzel bántak el Allah gyermekeivel! Nem sérülteket akarunk látni, hanem áldozatokat. Hozd el nekünk a skalpjukat és egy komplett leányiskolával háláljuk meg.

Küldő:
B. Haram (munkahelyi)
+235 417 632 234

 

Most csak ennyi. Legyél velük kemény, mint a bikacsök! Pusszantalak, drága feketenyuszkó!

MMS üzenet küldője:
Menaye bébike (otthoni)
+226 546 546 555
Sulley-Muntaris-wife-Menaye-Donkor.jpg


Szólj hozzá!

Címkék: hotel sms edzőmeccs

A bejegyzés trackback címe:

https://muntari.blog.hu/api/trackback/id/tr556303088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása